Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Mladíci z Liptovského Mikuláša si poriadne zavarili: Objavili u nich pervitín a marihuanu

Drogy zaistené v Liptovskom Mikuláši. Zobraziť galériu (4)
Drogy zaistené v Liptovskom Mikuláši. (Zdroj: PZ SR)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Marihuanu aj pervitín našli kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši spoločne s policajtmi z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline počas akcie zameranej na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti.

Ako informoval hovorca KR PZ v Žiline Radko Moravčík, vyšetrovateľ obvinil 23-ročného Filipa a 27-ročného Tomáša pochádzajúcich z Liptovského Mikuláša zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

FOTO Mladíci z Liptovského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ SR)

"Počas akcie policajti vykonali v Liptovskom Mikuláši viaceré domové prehliadky. Pri ich výkone zaistili rastlinný materiál aj kryštalické látky. Predbežným skúmaním zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o marihuanu a pervitín v množstve, ktoré zodpovedá 278 obvykle jednorazovým dávkam drogy," uviedol krajský policajný hovorca.

Obvineným mužom, ktorí sú stíhaní na slobode, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri roky až 10 rokov. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania, dodal Moravčík.

Viac o téme: DrogyLiptovský Mikuláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu