Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Odporné skutky muža z Bánoviec: Sexuálne zneužíval maloletých chlapcov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: visualphotos.com)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Bánovskí kriminalisti zadržali muža, ktorý sa mal dopúšťať sexuálneho násilia na maloletých chlapcoch. Dvadsaťdvaročný muž z okresu Bánovce nad Bebravou čelí obvineniu z pokračovacieho zločinu sexuálneho násilia, z pokračovacieho zločinu sexuálneho zneužívania a z prečinu rozširovania detskej pornografie. Informovala dnes trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Obvinený sa mal v období od roku 2012 až do roku 2016 v rôznych časových intervaloch dopúšťať sexuálneho násilia a sexuálneho zneužívania minimálne na troch chlapcoch vo veku desať a 11 rokov, ktorým mal zväzovať ruky, nohy, zaviazať oči a vykonávať na nich rôzne sexuálne praktiky," konkretizovala Antalová. Vzhľadom na to, že ide o citlivý prípad a o maloletých chlapcov, polícia nebude bližšie špecifikovať a konkretizovať tieto praktiky.

"Chlapcom dával po skutkoch peniaze, a to desať až 30 eur. Dochádzalo k nim v jednom z bytov v Bánovciach nad Bebravou, rodinnom dome a taktiež aj na toaletách mestskej plavárne. Muž s chlapcami nadviazal kontakt prostredníctvom sociálnych sietí, tí mu na jeho požiadanie posielali rôzne svoje fotky a aj také, kde boli nahí," doplnila k prípadu trenčianska krajská policajná hovorkyňa. Obvinenému za uvedené skutky v prípade, že bude uznaný vinným, hrozí trest odňatia slobody na sedem až 15 rokov, dodala Antalová. 

Viac o téme: Zneužívanie Bánovce nad Bebravou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu