Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšia tragédia na východe: Nehoda pripravila o život mladého spolujazdca (†24)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

ZEMPLÍNSKA ŠIROKÁ - Včera okolo 18.00 hod. došlo medzi obcami Palín a Zemplínska Široká v Michalovskom okrese k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišla o život jedna osoba a štyri osoby sa zranili.

Podľa doterajších zistení 20-ročný vodič z Michalovského okresu viedol vozidlo zn. Mercedes-Benz po ceste v smere od obce Palín na obec Zemplínska Široká, pričom po prejdení ľavotočivej zákruty prešiel do protismeru, kde strhol riadenie vozidla doprava. Potom s vozidlom prešiel mimo vozovku, kde sa na poli vozidlo niekoľkokrát prevrátilo. 

"Pri dopravnej nehode zasahovali tri pozemné ambulancie záchrannej služby. Štyri osoby boli po ošetrení na mieste prevezené do nemocnice. Dvaja zranení do nemocnice v Trebišove, ďalší dvaja do nemocnice v Michalovciach," informoval hovorca záchrannej služby Hirjak. Osoby utrpeli viacnásobné zranenia hlavy, hrudníka, dolných a horných končatín.

"Jeden zo spolujazdcov (24) po zrážke utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Po vykonanej resuscitácií lekár na mieste konštatoval smrť," potvrdil Hirjak. U vodiča bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. 

Na vozidle vznikla škoda cca 20.000 eur. Polícia vozidlo zaistila na účely trestného konania. V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Michalovciach začal trestné stíhanie pre trestné činy usmrtenia a ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti tragickej nehody sú predmetom vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy. 
Viac o téme: NehodaTragédiaZrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu