Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prázdninová oslava sa zvrhla: Po hádke prišla smrť, Trnavčan (†24) zomrel s ranami v hrudi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikia.com)

BRATISLAVA - Na následky bodných poranení zomrel dnes okolo tretej hodiny ráno v katastri obce Prievaly, okres Senica 24-ročný Trnavčan. Podľa informácií TV Markíza mu mal smrteľnú ranu nožom zasadiť počas prázdninovej oslavy rovnako starý kamarát.

Obrovská tragédia pri Senici: Malý chlapček (†2) vypadol z traktora rovno pod kolesá!

Ako uviedla trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, policajti v súvislosti s týmto prípadom zadržali jednu osobu. Okolnosti, za ktorých došlo k incidentu medzi dvoma rovnako starými mužmi, policajti naďalej vyšetrujú. Bližšie informácie k prípadu polícia poskytne, keď to dôkazná situácia dovolí.

TV Markíza na svojom webe dodala, že na oslave sa stretlo asi desať mladých ľudí, pričom na chate chceli zostať až do nedele. Zábava sa ale zvrtla počas prechádzky v lese. Mladí muži sa pohádali a vo vzdialenosti asi desať metrov od chaty Gabriel údajne pichol Juraja nožom do hrude.

Príčiny ďalšieho úmrtia preverujú policajti v chatovej oblasti Vápenica v okrese Hlohovec. V zhorenej chatke našli telo osoby, no vzhľadom na rozsiahly požiar ho nebolo možné identikovať. "Na mieste zasahovali kriminalistickí experti, ktorí prehliadli zhorenisko a našli pravdepodobne ohnisko požiaru, neďaleko postele. Za účelom stotožnenia osoby budú odobraté vzorky DNA,” dodala Linkešová. 

Viac o téme: VraždaSenicaPrievaly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu