Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragickú hádku manželov (†37, 45) vyšetruje polícia: Podozrenie z úkladnej vraždy

Kriminalisti na mieste vraždy Zobraziť galériu (2)
Kriminalisti na mieste vraždy (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Piatkový večer mal pre jeden pár z Bratislavy tragický nádych. Po streľbe v Starom Meste ostali dvaja mŕtvi. Potvrdila to bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Ku streľbe došlo pred šiestou hodinou večer na Mozartovej ulici. Polícia po príchode na miesto našla dve mŕtve osoby - muža a ženu. "Podľa vyjadrenia ohliadajúceho lekára na mieste podľahli strelným poraneniam," uviedla Kurucová. 

Tragickú hádku manželov (†37,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Viac informácií však neposkytla, pretože "v súčasnosti polícia na mieste vykonáva neodkladné a neopakovateľné úkony". Podľa informácií portálu tvnoviny.sk však malo ísť o bývalých manželov, ktorí sa začali hádať na schodoch. Tridsaťsedemročný muž v jednej chvíli vytiahol zbraň a o osem rokov staršiu ženu zastrelil. Potom zbraň obrátil proti sebe. Svedkom otrasného činu sa vraj stala ich dcéra. 

Podozrenie z úkladnej vraždy

Prípadom sa zaoberá ajNárodná kriminálna agentúra (NAKA), ktorá ho vyšetruje ako podozrenie z úkladnej vraždy. „Môžeme potvrdiť, že sa už prípadom zaoberá Národná kriminálna agentúra ako podozrením z úkladnej vraždy, ktoré vyplýva z doposiaľ zistených skutkových okolností. V súčasnosti policajti NAKA vykonávajú potrebné procesné úkony a ďalšie informácie k prípadu bude možné poskytnúť už v priebehu budúceho týždňa,“ uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Viac o téme: BratislavaStreľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu