Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodinná tragédia v Starej Turej: Najprv žiarlivostná hádka, potom smrť manželov (†42, 45)

Tragédia v Starej Turej Zobraziť galériu (3)
Tragédia v Starej Turej (Zdroj: Foto: Facebook, TV Markíza)

STARÁ TURÁ - Obrovská rodinná tragédia sa stala cez víkend v Starej Turej. Žena išla vyniesť smeti, čakal ju desivý pohľad. Pri kontajneroch zbadala v kaluži krvi nehybné telá manželov. Všetky okolnosti nasvedčujú tomu, že Tibor zastrelil Miroslavu a potom zbraň obrátil proti sebe. Dôvodom mala byť žiarlivosť.

Ako informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová, tragédia sa stala v sobotu podvečer na  Hurbanovej ulici v Starej Turej. Na miesto dorazili do niekoľkých minút od ohlásenia záchranári. "Na mieste sme, žiaľ, mohli skonštatovať len smrť u 42-ročnej ženy, ktorá podľahla svojim zraneniam. 45-ročného muža sme transportovali v kritickom stave do nemocnice," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

"Podľa doterajších zistení, doposiaľ nezistený páchateľ v presne nezistenom čase v sobotu podvečer, pred 17-tou hodinou na Hurbanovej ulici v Starej Turej vystrelil do oblasti hlavy 42-ročnej Miroslave zo Starej Turej. V dôsledku toho bola Miroslava ihneď mŕtva," opísala Antalová a doplnila: "Na tom istom mieste za obytným domom zatiaľ neznámy páchateľ spôsobil smrť zastrelením 45-ročnému Tiborovi zo Starej Turej. Muž utrpel taktiež zranenie hlavy." Na následky strelného poranenia muž podľahol v myjavskej nemocnici v sobotu o 21-vej hodine.

Rodinná tragédia v Starej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Príčinou nešťastia bola podľa všetkého žiarlivosť, manželia sa rozvádzali. Pred tragédiou sa pohádali. Tibor svoju ženu údajne naháňal. Po manželoch ostali dve deti 22-ročná dcéra a 17-ročný syn. S rodičmi žili v spoločnej domácnosti. Podľa miestnych obyvateľov išlo o slušných ľudí. Mirka kandidovala uplynulý rok na primátorku mesta.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a vo veci prečinu usmrtenia. Kriminalisti zaistili na mieste krátku guľovú zbraň, ktorá bude podrobená expertíznemu skúmaniu. Do prípadu vnesú viac svetla aj znalecké posudky z rôznych odvetví, a to balistika, biológia a chémia, ktoré vykonajú experti. Obe telá budú podrobené súdnej pitve, ktorá ukáže presnú príčinu smrti u oboch nebohých.

 

Viac o téme: TragédiaStreľbaManželiaStará Turá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu