Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rodinná tragédia na Vianoce: Tínedžerka (†17) zomrela po Štedrom dni, zo sveta ju zniesol vlastný otec

Kaitlyn Pullamová
Kaitlyn Pullamová (Zdroj: FB/Rest In Peace Kaitlyn Pullam)

OHIO - Kaitlyn Pullamová (†17) zomrela len dva dni po tom, čo jej rodina na Štedrý deň urobila srdcervúce rozhodnutie o vypnutí prístrojov, ktoré ju udržovali v nemocnici pri živote. Tragédiu mladého dievčaťa mal na svedomí jeho vlastný otec, ktorý ho omylom strelil do tváre zbraňou, o ktorej si myslel, že nie je nabitá.

Drastické VIDEO zo svadby: Muž nezvládol streľbu z kalašnikova, strelil hosťa do hlavy

Tínedžerku postrelili 20. decembra v rodičovskom dome v Ohiu. Šerif pre televíziu KFVS uviedol, že otec si myslel, že zbraň nie je nabitá a nešťastnou náhodou došlo k výstrelu, ktorý preletel cez stenu a trafil nešťastné dievča do tváre.

Polícia našla Kaitlyn ležať v spálni bez pulzu. Zdravotníci ju okamžite previezli do nemocnice po tom, čo obnovili činnosť srdca, ale zostala v kóme až do chvíle, čo sa rodina na odporúčanie lekárov uchýlila k zúfalému rozhodnutiu odpojiť ju od prístrojov. O dva dni zomrela.

Podľa pastora Davida Stewarta si rodina vysoko cení všetkého, čo sa pre ňu ľudia snažili urobiť a ako ju po celý čas podporovali. Kaitlyn opísal ako inteligentné dievča, ktoré snívalo o práci forenznej expertky a chystalo sa tento cieľ si aj po štúdiu splniť. Rodina sa rozhodla, že jej orgány daruje, aby zachránili životy iných ľudí.

Viac o téme: Kaitlyn Pullamová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu