Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Tragédia na ceste: Dcéra (†50) išla s otcom (†79) k lekárovi, zrážku s kamiónom neprežili

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

TLMAČE - Obrovská tragédia sa stala dnes poobede na ceste medzi Levicami a Tlmačmi. Iveta viezla svojho otca Júliusa k lekárovi, žiaľ, tam už nedošli. Vodička sa zrazila s nákladným autom, otec s dcérou na mieste zomreli.

Nešťastie sa stalo okolo 13.15 hodine v Nitrianskom kraji. "Vodička Fiatu Punto idúceho v smere od Tlmáč, pravdepodobne neskoro spozorovala pred ňou vľavo odbočujúce osobné vozidlo smerom na obec Rybník. V snahe zabrániť zrážke prešla vľavo do protismeru, kde sa čelne zrazila s nákladným autom," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

Na miesto nešťastia dorazili do niekoľkých minút privolaní záchranári. "79-ročný muž a 50-ročná žena utrpeli zranenia nezlúčiteľné so životom. Žiaľ, na mieste sme už len mohli skonštatovať smrť," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže odhaliť presnú príčinu tragédie. "Okolnosti a miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania Okresného dopravného inšpektorátu v Leviciach," uzavrela Čuháková. Kamionista vyviazol bez zranení. 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaZrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu