Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polícia chytila muža, ktorý dobodal Francúza: Imrichovi (42) hrozí 12 rokov!

Imrich (42) z Bratislavy Zobraziť galériu (2)
Imrich (42) z Bratislavy (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA – Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I zadržali muža podozrivého z dobodania Francúza, po ktorom pátrali aj prostredníctvom médií. Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ v Bratislave vo štvrtok (27.8.) krátko pred 20. hodinou zadržali podozrivého muža v byte jeho rodičov na Tilgnerovej ulici v Bratislave. Podozrivý už bol v minulosti odsúdený za násilnú trestnú činnosť.

U muža policajti zaistili otvárací nôž, ktorý pre účely skúmania zaslali na expertízu. Imricha (42 r.) z Bratislavy, v súčasnosti podozrivého z dobodania Francúza, eskortovali na príslušné oddelenie PZ, kde , kde ho  vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I dnes na podklade dôkaznej situácie obvinil zo zločinu lúpeže.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I už spracoval pre prokurátora podnet k návrhu na vzatie obvineného do väzby.V tejto súvislosti je vedené trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, za ktoré hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

Polícia chytila muža, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Policajti zároveň ďakujú za spoluprácu médiám a občanom, nakoľko po medializácii prípadu o dobodanom Francúzovi sa mužom zákona ozval občan, ktorý im poskytol relevantné informácie k totožnosti hľadaného muža.

Dobodaný Francúz bol vo štvrtok nájdený v priestoroch toaliet polyfunkčného objektu na Hodžovom námestí v Bratislave. S bodnými poraneniami hrudníka ho previezli do nemocnice, kde podstúpil operáciu. Informovala o tom Tatiana Kurucová z krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Viac o téme: PátraniePolícia Francúz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu