Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Imrich (42), ktorý pobodal Francúza, už sedel: Brutálne zavraždil Sandru (†14)

Imrich si odsedel za vraždu 15-ročný trest Zobraziť galériu (2)
Imrich si odsedel za vraždu 15-ročný trest (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Minulý týždeň otriasla hlavným mestom šokujúca správa. Na toaletách bratislavského polyfunkčného objektu pobodal útočník Francúza. Policajtom sa podarilo Imricha v krátkom čase dolapiť. Nedávno ho prepustili po 15-tich rokoch z väzenia. Sedel za vraždu.

Imrich je v kriminálnom prostredí známy kvietok. Na slobodu sa dostal v júni 2015 a po necelých troch mesiacoch skočil opäť v rukách polície.

Ako informuje televízia Joj, pred 15 rokmi v byte na Karloveskej ulici najmenej 20 ranami dobodal kuchynským nožom maloletú Sandru. Telo len 14-ročnej dievčiny ukryl do postele. Mužom zákona sa ho podarilo dolapiť do 24 hodín. Informácie potvrdil Krajský súd v Bratislave. Vo väzení tak bol Bratislavčan od roku 2000. 

Imrich (42), ktorý pobodal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Dobodal Francúza

Uplynulý týždeň vo štvrtok bratislavskí policajti žiadali verejnosť o pomoc pri pátraní po mužovi, ktorý v nákupnom centre napadol, okradol a pobodal občana Francúzska. Po zverejnení fotografií podozrivého sa mužom zákona podarilo Imricha dolapiť. Je za mrežami, Francúz sa v nemocnici podrobil operácii, našťastie, je mimo ohrozenia života. Pri lúpežnom prepadnutí prišiel o peňaženku.

Imricha policajti zadržali v byte jeho rodičov, zaistili u neho otvárací nôž, ktorý zaslali na expertízu.  Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu lúpeže. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

 

Viac o téme: VraždaVäzenieFrancúzImrich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu