Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragédia na koľajniciach v Bratislave: Behom štyroch hodín vyhasli na jednej trati dva ľudské životy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V Bratislave včera vo večerných hodinách zrazil vlak ženu. K nešťastnej udalosti došlo na železničnej stanici Vinohrady. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel spresnil, že žena utrpela viacero vážnych poranení. "V kritickom stave ju previezli do Univerzitnej nemocnice na Kramároch," doplnil. Včera okolo pol desiatej večer však 50-ročná Darina zraneniam podľahla. Na mieste zasahovali dve hasičské vozidlá a deväť hasičov.

Po včerajšom strete s vlakom prišiel o život muž dosiaľ nezistenej totožnosti

V oblúku za železničnou zastávkou Bratislava Vinohrady v smere na železničnú stanicu Bratislava hlavná stanica došlo včera večer krátko pred 23.00hod v železničnom koľajisku v 3,750km k stretu nákladného vlaku s mužom nezistenej totožnosti. Aj napriek tomu, že rušňovodič okamžite použil výstražné znamenie a rýchlobrzdu, stretu s mužom zabrániť nedokázal. 

Ten podľa vyjadrenia ohliadajúceho lekára na mieste utrpel devastačné zranenia nezlúčiteľné so životom. Po totožnosti tohto muža policajti pátrajú. Ďalšie okolnosti sú v súčasnosti predmetom šetrenia. Informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu