Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto je aktér brutálnej bitky pri Michalovciach: Zdrvujúca správa z nemocnice, Pavol je mŕtvy!

Bitka v Oboríne Zobraziť galériu (4)
Bitka v Oboríne (Zdroj: TV JOJ)

OBORÍN – Útok na rodinu v Oboríne v okrese Michalovce, ku ktorému došlo 2. júla, má tragickú dohru. Pavol (†31), ktorý hrdinským činom zachránil svoju dobitú sestru, podľa vyjadrenia hovorcu nemocnice Tomáša Kráľa včera v nemocnici po týždni v kóme zraneniam podľahol.

Polícia už vypátrala päticu osôb, ktoré majú útok na svedomí a obvinila ich z prečinu výtržníctva a zo zločinov porušovania domovej slobody aj ublíženia na zdraví. Vzhľadom na okolnosti bude zrejme skutok prekvalifikovaný na zabitie.

Obyvatelia rodinného domu v Oboríne sa však stále boja o svoje životy. Obvinení sa totiž neštítili vojsť ani do oploteného dvora, kde napadli Pavlovu sestru Miriam (35). Jedna zo žien ju bila rukami aj palicou, čím jej spôsobila zranenia, z ktorých sa musela liečiť sedem dní.

Bitka v Oboríne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Poškodenej na pomoc prišiel jej 31-ročný brat, ktorého fyzicky napadli ďalší traja obvinení. Udierali ho po rukách a tele. Následne všetci vyšli z dvora na ulicu, kde 38-ročný obvinený muž udrel drevenou palicou po hlave poškodeného, ktorý spadol na zem. Tam ho následne ešte obvinený mladistvý chlapec viackrát udrel drevenou palicou,“ doplnil policajný hovorca Alexander Szabó.

Vážne zranenia sa ukázali ako tragické, keďže išlo o viacnásobné zlomeniny lebky, krvácanie do mozgu a ťažký opuch. Dvojici obvinených mužov (26, 38) a dvom ženám (34, 54) za tento čin hrozí trest 7 až 10 rokov, piatemu členovu tejto skupiny, 17-ročnému mladíkovi, polovičný. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu