Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Besnenie výtržníka pred trenčianskymi barmi: Napadol šesť ľudí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TRENČÍN – Polícia obvinila z prečinov ublíženia na zdraví a výtržníctva 37-ročného Trenčana, ktorý v nedeľu (10. 8.) napadol v Trenčíne šesť ľudí, medzi nimi aj 17-ročnú dievčinu, a spôsobil im zranenia.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, dvoch mladíkov napadol obvinený pred barom na Sládkovičovej ulici, následne sa presunul pred bar na Palackého ulici, kde napadol 20-ročného mladíka a 17-ročnú dievčinu, ktorú udrel päsťou do tváre a vzápätí aj jej priateľa, ktorý na zemi kontroloval jej zdravotný stav.

„K napadnutej dievčine, ležiacej na zemi pristúpila jej 25-ročná kamarátka. Vybrala je zapadnutý jazyk. Na obranu napadnutých sa postavil 20-ročný Trenčan, aj jeho však obvinený napadol. Udrel ho do sánky. Keď stratil stabilitu a bol v pokľaku, tak naňho obvinený zaútočil nožíkom so štvorcentimetrovou čepeľou a bodol ho do chrbta. Potom sa otočil k 25-ročnej mladej žene, chytil ju za vlasy a udrel ju päsťou pod oko,“ priblížila Antalová.

Ako dodala, ďalšiu potýčku obvinený vyvolal na Hasičskej ulici. Medzitým však poškodení privolali policajtov, ktorí útočníka spacifikovali a predviedli na policajné oddelenie.

„Muž, ktorého útočník bodol nožíkom, neutrpel vážnejšie poranenie, ošetrili ho vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne. Dievčine, ktorá po údere päsťou bola v bezvedomí, urobili v nemocnici rôzne vyšetrenia hlavy,“ doplnila hovorkyňa s tým, že jeden z poškodených, ktorý utŕžil kopanec do tváre, mal rozbitý nos a odštiepené dva zuby. Ostatní napadnutí mali rôzne hematómy tváre.

Policajt spracoval podľa Antalovej návrh na väzobné stíhanie, o ktorom bude dnes rozhodovať sudca Okresného súdu v Trenčíne. V prípade preukázania viny hrozí výtržníkovi trest odňatia slobody od šiestich mesiacov do troch rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu