Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zlodej (†39) sa v noci v Bratislave vkradol do bytu starenky: Doplatil na to vlastným životom!

Melánia Zobraziť galériu (3)
Melánia (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA – V skutku nevydarená lúpež, na ktorú doplatil zlodej svojím životom, sa stala v noci cez víkend v Podunajských Biskupiciach. Muž (†39) chcel pod rúškom tmy okradnúť dôchodkyňu Melániu. Spanikáril však a chcel utiecť. Počas toho vypadol z balkóna. Utrpel vážne poranenia, na následky ktorých o pár hodín zomrel.

Muž mal rafinovaný plán lúpeže. Do bytu na Bieloruskej ulici v Bratislave sa dostal v sobotu v noci okolo tretej hodiny. Vyšplhal sa po odkvape a dostal sa na terasu. Žena spala, no mala pootvorené okno. Votrelec prestrihol sieťku proti komárom, a tak sa dostal do bytu.  

Prestrašená dôchodkyňa zrazu začula šuchot. "Ja som na neho zakričala, čo tu robíte," opisuje nepríjemný zážitok pre TV Joj Melánia a dodáva: "Naľakal sa, že tu niekto je. Išiel na isto, že je tu prázdny byt."   

Muž spanikáril a dal sa na útek. Na balkóne sa nešťastne potkol, pričom sa zachytil o satelit. Dostal balans a z päťmetrovej výšky spadol na betón. Pri úteku stratil svoj mobilný telefón.

Zlodej (†39) sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

"Ja som bola rada, že vypadol. Zavrela som sa, striasla som sa," hovorí dôchodkyňa.

Muž bol po desivom páde v bezvedomí a museli ho oživovať záchranári. "Následne v kritickom stave, s viacerými úrazmi vrátane hlavy transportovali pacienta do ružinovskej nemocnice," uviedol pre televíziu Andrej Hirjak zo operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Zlodej (†39) sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

V nemocnici muž pár hodín po nešťastnej lúpeži podľahol svojim zraneniam. "Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci úmyselného zločinu ublíženia na zdraví, poverený príslušník PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže v štádiu pokusu," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu