Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Detaily tragickej streľby v centre Bratislavy: Takto umreli Renáta (†26) a Vlastimil (†42)!

Miesto činu Zobraziť galériu (5)
Miesto činu (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Pri piatkovej streľbe v bratislavskom Starom Meste strieľal 42-ročný Vlastimil z Bratislavy, ukázalo doterajšie vyšetrovanie. Muž podľa polície okolo 16:30 pristúpil ku Škode Rapid, v ktorom bola 26-ročná Renáta z okresu Nové Zámky.

Prípad pre jeho závažnosť prevzalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave. Jeho hovorca Michal Szeiff dnes informoval, že vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a zločinu zabitia.

Doterajšie vyšetrovanie ukázalo, že v čase okolo 16.30 h pristúpil 42-ročný Vlastimil z Bratislavy k autu značky Škoda Rapid a vytiahol zbraň na 26-ročnú Renátu z okresu Nové Zámky, ktorá v ňom sedela. "Spôsobil jej početné strelné poranenia trupu, ktorým na mieste v dôsledku krvácavého šoku podľahla," priblížil Szeiff.

Následne sa tento muž tou istou zbraňou zastrelil v osobnom aute značky Subaru Outlander, ktoré sa nachádzalo pár metrov odtiaľ. "Spôsobil si strelné poranenie hlavy - mozgovú smrť, ktorému na mieste podľahol," vysvetlil policajný hovorca.

Szeiff informoval, že policajti vykonali úkony smerujúce k objasneniu obzvlášť závažného násilného trestného činu v priebehu niekoľkých hodín. Na prípade naďalej pracujú a vykonávajú ďalšie potrebné procesné úkony.

Okolnosti skutku sú podľa hovorcu v týchto chvíľach predmetom vyšetrovania. "Z dôvodu zachovania objektívnosti preto bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť," zdôraznil Michal Szeiff.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu