Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Surová vražda po hádke susedov: FOTO izby, kde Ján (†52) umieral v bolestiach!

Po ohavnom čine ostali na mieste krvavé stopy Zobraziť galériu (11)
Po ohavnom čine ostali na mieste krvavé stopy (Zdroj: polícia)

ŽIAR NAD HRONOM - Obzvlášť krutým spôsobom vo štvrtok večer vyhasol život Jána (†52) v obci Lovčica - Trubín neďaleko Žiaru nad Hronom. Sused Štefan (41) ho mal po hádke najprv niekoľkými ranami dobodať a ohavný čin zakončiť tým, že mu rozmlátil lebku. Polícii sa ešte v ten deň podozrivého podarilo zadržať a v súčasnosti ho vypočúvajú.

Vo štvrtok v neskorých večerných hodinách sa z rodinného domu v obci Lovčica - Trubín ozývali stony umierajúceho Jána. Po predchádzajúcej hádke ho mal odzadu napadnúť vlastný sused. "Páchateľ úmyselne, a to nie menej ako 10 krát bodol bodným nástrojom do oblasti chrbta 52-ročného muža (Ján H.)," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Surová vražda po hádke
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: polícia)

Surová vražda po hádke
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: polícia)

Keď už dobodaný Ján ležal nehybne na zemi, útočník mu neznámym predmetom roztrieštil lebku. Práve to sa stalo nebohému osudným. "Podľa doterajších zistení, bezprostrednou príčinou smrti poškodeného bola mozgová smrť, ktorá nastala v dôsledku vážnych poranení mozgu a lebky," dodala Vašková s tým, že v súvislosti s vraždou zadržali podozrivého Štefana z tej istej obce.

Keďže po tragédii bol stále pod vplyvom alkoholu, mohli ho vypočuť až dnes. O tom, že nie je žiadne neviniatko, svedčia aj zápisy v registri trestov. V minulosti už bol trestne stíhaný, no nie pre násilné činy. Polícia prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy.

Surová vražda po hádke
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: polícia)

Štefana zatiaľ prešetrujú ako podozrivého. Obvinenie ešte nepadlo. V prípade, že páchateľa usvedčia, nie je vylúčené, že mu bude hroziť až doživotie.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu