Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Streľba v prešovskom bare: Vlado (32) mieril na Petra (34), bojuje o život!

 Miesto činu Zobraziť galériu (2)
Miesto činu (Zdroj: foto: tv joj)

PREŠOV – Piatkové popíjanie kamarátov sa skončilo neuveriteľne brutálne. Vlado (32) mal na Petra (34) v bare Terasa v Prešove vytiahnuť pištoľ a strieľať. Zasiahol ho do oblasti krku, Peter skončil v nemocnici, podrobil sa operácii. Momentálne je vo vážnom stave a bojuje o život.

Incident sa mal odohrať v noci z piatka na sobotu. Popíjanie v bare Terasa na Námestí mieru v Prešove skončilo agresívnou hádkou, ktorá vyústila do skratového konania jedného z mužov. Okolo tretej hodiny v noci roztržka medzi mužmi vyvolala streľbu. Vlado (32) vytiahol na Petra (43) zbraň a bezhlavo začal konflikt riešiť. Na mieste zasahovali záchranári, ktorých mal zavolať Vlado - útočiaci muž. Peter skončil v nemocnici, kde bojuje o život.

„V noci okolo tretej hodiny sme prijali oznámenie o streľbe. Na mieste sme ošetrili muža, ktorý mal strelné poranenie v oblasti krku. Previezli sme ho do prešovskej nemocnice,“ informoval zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár.  

Ako uvádza TV Joj, strieľal 32-ročný Vlado, ktorý tvrdí, že išlo o sebaobranu. Peter ho mal pred podnikom napadnúť. Útočiaci Vlado po incidente zavolal políciu. Údajne vlastní viacero zbrojných preukazov a viacero zbraní má v legálnej držbe.

Peter po prevoze do nemocnice podstúpil operáciu. Jeho stav je však veľmi vážny a je v ohrození života. Ako informuje televízia, jeho stav je vážny až natoľko, že prešovskí lekári všetky kroky konzultujú s lekármi na vyšších pracoviskách. Vylúčený nie je ani trasport do košickej nemocnice. 

Strelca údajne dnes ráno po incidente zháňala nič netušiaca priteľka, ktorá s Vladom počas noci niekoľkorát telefonovala. Podľa nej mal byť muž opitý.

Polícia je na mieste, na prípade intenzívne pracuje. Príčiny a okolnosti útoku zatiaľ nie sú známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu