Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ozbrojený prepad v Bratislave: Lupiči ukradli cigarety aj hotovosť

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po páchateľoch dnešného lúpežného prepadnutia novinového stánku na Krásnej ulici v Bratislave. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, stánok prepadli okolo 8:00 dvaja muži ozbrojení krátkou guľovou zbraňou.

Pod hrozbou jej použitia žiadali od zamestnankyne vydanie peňazí. Žena im v obave o svoj život a zdravie vydala 200 eur a dva kartóny cigariet. Obaja páchatelia následne ušli na dosiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení, vyšetrovateľ už začal v tomto prípade trestné stíhanie za zločin lúpeže.

Podľa dostupných informácií ide o dvoch približne 20-ročných mužov. Obaja majú okolo 175 centimetrov, mali čierne oblečenie, na hlave kapucne stiahnuté po oči. V prípade, že si občania všimli približne o 8:00 na Krásnej ulici v bratislavskom Ružinove a jej blízkom okolí unikajúcich mužov alebo akékoľvek podozrivé konanie osôb, informácie môžu poskytnúť polícii na bezplatnom čísle 158, prípadne aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu