Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odsúdený hokejista na pokraji síl píše o pocitoch: Môj život sa zrútil ako domček z karát!

František zverejnil odkaz na sociálnej sieti Zobraziť galériu (2)
František zverejnil odkaz na sociálnej sieti (Zdroj: FB)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Definitívny koniec? Talentovanému hokejistovi Františkovi Kolenovi (21) sa po utorňajšom rozhodnutí súdu rozplynuli všetky nádeje. Za útok na policajtku mu vymeral 8-ročný trest a on už, zdá sa, nemá síl ďalej bojovať. Predtým, ako sa ocitne medzi štyrmi stenami väzenskej sily, sa na sociálnej sieti vyznal z pocitov, ktoré ním v týchto ťažkých chvíľach lomcujú.

Len pár hodín po definitívnom verdikte súdu o 8-ročnom treste, hokejista na sociálnej sieti zverejnil odkaz všetkým, ktorí pri ňom po celý čas stáli. V úprimných riadkoch opisuje, ako sa snaží so svojím osudom vyrovnať a ako ľutuje, že trpí aj jeho rodina. Vysoký trest, ktorý bol už v minulosti viackrát označovaný za neprimeraný, v odkaze prirovnáva k poprave. "Bola to pre mňa poprava. Chcel som žiť normálny život, pracovať a čo najrýchlejšie si moje podlžnosti, čo sa týka tohto prípadu splácať. Teraz už môžem len zhrnúť, že budem sedieť. Moje plány sa zrútili ako domček z karát," píše na sociálnej sieti.

Celé znenie Františkovho odkazu:

Odsúdený hokejista na pokraji
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Úprimné slová dojali nejedného Františkovho kamaráta, ktorí mu pod príspevkom píšu povzbudivé odkazy. "Fero bojuj , nevzdávaj sa si silný," píše jedna z nich. "Brácho hlavu hore a trpezlivosť, všetko sa obráti a bude tak, ako sme vždy chceli," dodáva ďalší. Časť z nich rozhorčene reaguje na výšku trestu, ktorú prirovnávajú k sadzbám za oveľa horšie zločiny. "Zabiješ a máš dva roky. A ty? Čo už nie sú normálni? Hanba. Drž sa Feri," píše rozhorčene jedna z kamarátok.

S rozsudkom trenčianskeho súdu nie je spokojný ani Františkov obhajca Marcel Péli. V krátkom rozhovore nám prezradil, že ich boj ešte nekončí a nižší trest si chcú "vymodliť" u prezidenta.

Hokejistovi Františkovi Kolenovi v utorok Krajský súd v Trenčíne naparil 8-ročný trest vo väzení s minimálnym stupňom stráženia. Zranenej policajtke má navyše zaplatiť škodu 3 260 eur. Podľa obžaloby sa koncom októbra opil a vyvolal hádku pred barom v Považskej Bystrici, kde mal zbiť dvoch mladíkov a verbálne zaútočiť na zasahujúcich policajtov. Keď mu potom chcela policajtka Katarína Ž. nasadiť putá, z celej sily ju kopol do kolena, pričom jej zlomil nohu. Mala natiahnutý vnútorný väz a zlomeninu ihlice

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu