Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Záhada v rieke Poprad: Dva dni nezvestnú Žofiu (†65) našli mŕtvu v kanáli!

Žofiu hľadali už od soboty
Žofiu hľadali už od soboty (Zdroj: SITA, asb.sk)

POPRAD - Nešťastná náhoda či samovražda? Prešovskí policajti vyšetrujú smrť Žofie (†65) zo Starej Ľubovne, ktorá v sobotu ráno odišla z domu a už sa nevrátila. Zúfalý manžel na druhý deň jej nezvestnosť nahlásil na polícii, ktorá nakoniec dôchodkyňu našla, no bohužiaľ mŕtvu.

Žofia odišla od manžela v sobotu ráno, kedy ju naposledy videl živú. V poslednom čase údajne trpela silnými depresiami a vo vode sa zrejme rozhodla navždy všetkých problémov zbaviť. Muži zákona ju po dvoch dňoch našli v kanáli rieky Poprad.  "Včera /21.10.2013/ bolo podvečer nájdené telo nezvestnej 65 ročnej ženy zo Starej Ľubovne, v priepustnom kanále vodného toku rieky Poprad – pri objekte Malej vodnej elektrárne," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Na nehybnom tele ženy nenašli žiadne známky násilia a je pravdepodobné, že si na život siahla sama. "Obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť ženy, predbežne nezistil známky zavinenia inou osobou a pre určenie presnej príčiny smrti nariadil pitvu nebohej," dodala Migaľová s tým, že bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Keď pitva dokáže, že išlo o samovraždu, trestné stíhanie bude zastavené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu