Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otec o zneužívaní dcéry Nikoly (12): Otčim ju chytá za prsia, vraj skúša či rastú!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

BRATISLAVA - Sexuálnym peklom si mala celé dva roky prechádzať len 12-ročná Nikola z Bratislavy a teraz navyše hrozí, že ním bude trpieť aj naďalej. Tvrdí to jej biologický otec, ktorý sa pokúša dcérku získať do starostlivosti, pretože má silné podozrenie, že ju sexuálne zneužíva jej otčim. Podal aj trestné oznámenie, no vyhlo sa účinku vraj preto, že údajný násilník je policajt.

Nikolka mala otčimove úchylné chúťky znášať dlhé dva roky v Snine, kam sa s ňou matka odsťahovala, informuje Tv JOJ. Dievčatko sa o otrasnom zážitku hanbilo rozprávať, no napokon sa zverilo psychologičke. "Obchytkával ju za prsia a bozkával ju. Chcel od nej veľkú pusu jazýčkovú," cituje slová dcérky jej biologický otec Stanislav Bona.

Matka školáčky vraj otčima pri obchytkávaní aj prichytila, no on sa obhajoval, že len kontroluje či už dievčatku rastú prsia. Keď sa to jej biologický otec Stano dozvedel, dcérku vzal k sebe a odmietol ju vydať matke. Tá naňho zavolala políciu a namiesto údajného násilníka skončil v policajnej cele on.

Na otčima už vraj dokonca aj podal trestné oznámenie, no polícia ku podivu nekoná. Nahnevaný otec si to vysvetľuje tým, že násilný otčim pracuje ako hraničný policajt a s miestnymi mužmi zákona ide ruka v ruke. Nezasiahli vraj ani vtedy, keď dievčatko odmietalo ísť späť k otčimovi a matke. "Ona úplne vyvádzala, keď policajti prišli pre ňu, tak ona sa držala radiátora a nechcela ísť odtiaľ preč. Proste začala plakať a mala hysterické záchvaty," hovorí o situácii okolo Nikolky jej teta, ktorá stojí na strane biologického otca.

Dievčatko tak naďalej žije v prostredí, kde malo čeliť sexuálnemu zneužívaniu. Podľa odborníčky to na ňu môže mať veľmi zlý dopad. Ak totiž biologický otec hovorí pravdu a otčim Nikolku zneužíva, hrozí, že v tom bude pokračovať a bude sa jej navyše vyhrážať, aby mlčala.

Otčim všetky vážne obvinenia zaryto odmieta a tvrdí, že dievčatko sa má u neho dobre. "Malinká nám to povedala, že všetko je z jeho strany," bráni sa. Biologický otec požiadal súd, aby dievčatko predbežne zverili do jeho starostlivosti. Ani po troch týždňoch však nebol vytýčený termín konania, pretože súd Bratislava V postúpil vec na okresný súd Bratislava II.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu