Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smrť pri futbalovom štadióne v Martine: Jano zabil kamaráta jednou "päsťovkou"!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wiki)

TURČIANSKE TEPLICE - Začalo to kamarátskym popíjaním, pokračovalo hádkou a vyvrcholilo smrťou 38-ročného muža. Bitka, ktorá sa minulý týždeň odohrala na futbalovom štadióne v Martine, mala fatálne následky. Jano jedným úderom zabil kamaráta, za ktorého smrť mu hrozí 2 až 8 rokov väzenia.

Jano sa vo štvrtok (15. augusta) podvečer vybral spolu s 38-ročným kamarátom popíjať pri futbalový štadión v Martine. Sadli si na lavicu, popíjali alkohol, ktorý si so sebou priniesli a družne debatovali. Kamarátsky rozhovor sa však neskôr zvrhol v hádku a došlo aj k úderom.

"Obvinený Ján päsťou udrel druhého muža do oblasti tváre takou intenzitou, že muž spadol dozadu medzi lavice tribúny," uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová. Po silnej päsťovke ostal ležať na zemi, no po chvíli sa sám zodvihol, na čo Jano odišiel späť do centra mesta.

Na druhý deň však napadnutého muža našli ležať v bezvedomí pri vstupnej bráne na futbalový štadión, kam sa ešte zrejme z posledných síl doplazil. "Po prevoze do nemocnice muž na následky zranení spôsobených úderom a následným pádom zomrel," dodala Balogová.

Zo smrti napadnutého muža obvinili Jana, ktorý pravdepodobne poputuje do väzby. Ak mu vinu dokážu, hrozia mu 3 až 8 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu