Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Na západe sa stále jazdí pod vplyvom alkoholu: Týchto vodičov chytili policajti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: podkapotou.sk)

BRATISLAVA - Na bratislavských cestách sa jazdilo aj pod vplyvom alkoholu. Svedčí o tom niekoľko kontrolovaných vodičov a obvinení z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky, o ktorých informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Bratislavskí policajti dnes pár minút pred 1:00 zastavili a kontrolovali vodiča Citroënu na Beňadickej ulici v Bratislave. Vodič nafúkal 1,58 promile alkoholu. Obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky je 40-ročný Pavol P. z Bratislavy. Jeho prečin sa rieši v superrýchlom konaní. 

Dopravní policajti v sobotu 17. augusta krátko po 2:00 v Malackách na Záhoráckej ulici zastavili a kontrolovali 22-ročného Andrea K. z Malaciek, ktorý šoféroval osobné auto značky Peugeot. Dychovou skúškou mu namerali 2,06 promile alkoholu. Policajti opitého vodiča eskortovali na príslušné oddelenie, kde ho obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vec sa tiež rieši v superrýchlom konaní.

Obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky sa nevyhol ani 60-ročný Imre J. P. z Maďarska, ktorému policajti namerali 1,54 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška ukázala ešte vyššiu hodnotu, a to 1,58 promile alkoholu. V takomto stave ho zastavili a skontrolovali pri vodnom diele Čunovo v piatok krátko pred polnocou. Imre šoféroval Mercedes. 

Výsledok 1,56 promile alkoholu v dychu zistili dopravní policajti po skúške, ktorej sa podrobil v piatok 31-ročný Jozef B. z Bratislavy. V takomto stave šiel s autom po Saratovskej ulici v Bratislave. Aj on čelí obvineniu. 

Ďalší šofér v piatok nadýchal pred 23:30 v Bratislave na križovatke ulíc Černovského a Račianska 1,67 promile. Opitému 43-ročnému vodičovi osobného auta Seat Alhambra skúšku zopakovali, tá preukázala 1,87 promile alkoholu. Policajný príslušník Jozefa I. z Bratislavy obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu