Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodičia na Považí v strachu: Sexuálny úchyl ukazuje deťom na ihrisku zvrhlosti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: yle.fi)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Detské ihriská na dvoch považskobystrických sídliskách podľa rodičov okrem ich ratolestí v poslednom čase navštevuje aj neznámy muž, ktorý pod zámienkou nevinných hier láka najmä malé dievčatká na rôzne zvrhlosti. Polícia už po ňom intenzívne pátra, avšak skôr, ako sa dostane do rúk mužov zákona, sa s ním hodlajú porátať rozzúrení oteckovia.

Hoci považský úchyl sliedi na ihriskách za bieleho dňa, keď sú plné detí, pri čine ho zatiaľ nik neprichytil. Existuje len niekoľko výpovedí svedkov, ktorí tvrdia, že muž sa najprv snažil zapojiť  do hier skupinky detí. Potom však jedno z nich stiahol pod schody neďalekého paneláka a na mobile mu ukazoval zvrhlosti.

Dievčatku vraj pustil video s orálnym sexom a núkal jej 5 eur za to, že mu to spraví. Vystrašenému dieťaťu sa však našťastie podarilo ujsť a všetko vyrozprávalo rodičom. Tím vyčíňanie neznámeho úchyla naháňa strach, no nahnevaní oteckovia vedia, ako by sa s ním porátali. "Chytiť, dole gate, urezať a zbohom," povedal pre Tv Markíza jeden z nich.

Polícia už po zvrhlíkovi pátra a zároveň vyzvala rodičov, aby boli viac obozretní. Pozor by mali dávať najmä na malé dievčatká, ktoré by sa nemali dávať do reči s cudzími ľuďmi a už vôbec nie odchádzať s nimi na neznáme miesta. Podľa psychologičky Anny Peháčkovej na deťoch môže zanechať stopy aj takéto obťažovanie, hoci nedošlo k priamemu kontaktu. V hlave sa im takéto spomienky zapisujú, a preto netreba nič podceňovať.

Zrejme ten istý zvrhlý muž úradoval na sídlisku Lány v Považskej Bystrici aj začiatkom augusta. Len 8-ročné dievčatko mal vtedy na ulici obchytkávať v intímnych partiách. Školáčke sa našťastie podarilo z jeho rúk vymaniť a ušlo za rodičmi. Polícia už vtedy vyzývala rodičov, aby boli viac opatrní. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu