Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Starček (†82) si platil na sex tínedžerku (14): Jej brat ho umlátil obuvákom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VRCHLABÍ - Keď Roman D. z Vrchlabí zistil, že jeho sestra spáva s takmer o 70 rokov starším Emilom S., známym jeho slabosťou pre mladé dievčatá, vytočil sa do nepríčetnosti. Najprv si to chcel s oplzlým starčekom vydiskutovať, nakoniec sa mu to však vymklo z rúk a na smrť ho umlátil železným obuvákom. Informoval o tom český portál ahaonline.cz.

Po krátkej výmene názorov vtedy 17-ročný Roman na dôchodcu zaútočil najprv päsťami, neskôr vzal do rúk sklenenú fľašu, ktorou ho mlátil po hlave. Keď sa mu rozbila, vzal do rúk najprv dosku na krájanie a nakoniec Emila (†82) umlátil železným obuvákom. Podľa výpovede pri šialenom útoku kričal na dôchodcu "sviňa" a "bu*erant".

"Nemohol som prestať, neviem, čo to do mňa vošlo," povedal na súde a trval na tom, že starčekovi pôvodne ublížiť nechcel. Podľa svedkov mohol Roman za dôchodcom prísť so zámerom vymámiť z neho peniaze a zaútočil, až keď Emil jeho finančné nároky odmietol. Mladý pomstiteľ si z bytu nakoniec odniesol tristo českých korún a hodinky.

Či senior naozaj zneužíval jeho neplnoletú dcéru, nie je úplne jasné. S mladými dievčatami už však v minulosti skúsenosti mal. V roku 1991 bol stíhaný za mravnostné delikty, nikdy však nebol odsúdený. Naopak Romana súd v roku 1993 za mreže poslal. Keďže vtedy ešte nemal osemnásť, dostal len 5 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu