Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kukláči zadržali násilníka Ivana: Prepadol a dorezal mladé dievča!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Viackrát trestaného násilníka zadržali kukláči pri Starej Turej v okrese Nové Mesto nad Váhom. Štyridsaťsedemročný Ivan krátko pred zadržaním prepadol mladé dievča, dorezal jej ruky a olúpil ju.

Policajti museli vystreliť aj varovné výstrely do vzduchu, spacifikovali ho za pomoci donucovacích prostriedkov. Ivana, ktorý už bol trestaný najmä za násilné a majetkové trestné činy, vyšetrovateľka obvinila z lúpeže. Dvadsaťjedenročné dievča prepadol v nedeľu nadránom na myjavskom sídlisku.

Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, prenasledoval ju na aute a ponúkol jej odvoz. Keď to odmietla, vystúpil z auta a unikajúce dievča zhodil na zem. Nožom jej dorezal ruky, ktorými sa kryla a poranil ju aj na tvári.

Dievčine našťastie prišiel na pomoc 22-ročný mladík, útočník jej vytrhol kabelku a zmizol. Zranenia jej ošetrili v myjavskej nemocnici. V pondelok ho aj za pomoci kukláčov chytili pri Starej Turej. Vyšetrovateľka spracovala návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na sedem až dvanásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu