Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Morbídne želanie krkavčej matky: Synčeka (7) otrávila, aby s ním mohla ležať v truhle!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: nature.com)

LEVICE – Otrasné! Psychicky chorá žena zo slovenskej dedinky neďaleko maďarských hraníc takmer pripravila o život vlastné dieťa. Chlapček (7) sa začal dusiť po tom, čo ho predávkovala antidepresívami, ktoré jej predpísal psychiater. Dôvod jej šialeného správania je šokujúci. Bláznivá žena údajne túžila po tom, aby spolu so synom zomreli a ležali v jednej truhle! O zarážajúcom prípade z juhu informovala Tv Markíza.

K otrasnému činu sa odhodlala psychicky chorá žena z južného Slovenska po tom, čo zrejme nezvládla svoje psychické stavy a pokúsila sa o samovraždu. Najsmutnejšie však je, že na druhý svet so sebou chcela zobrať aj svojho len 7-ročného synčeka. Chlapca aj seba sa pokúsila predávkovať liekmi, ktoré jej predpísal psychiater.

Keď však zbadala, ako jej synček stuhol a zvŕta sa v kŕčoch, rozmyslela si to a chcela ho zachrániť. Pre pomoc utekala aj ku susede. Nevedela však zo seba dostať ani slovo, a preto sa vrátila domov a kričala o pomoc z okna. Priotráveného chlapčeka napokon previezli do levickej nemocnice. „Bola to zjavná otrava neuroleptikami,“ potvrdila primárka detského oddelenia Daniela Virgová.

Na smutnom prípade je najšokujúcejší dôvod nepochopiteľného správania matky. Susedia ju vraj počuli, ako synčekovi rozpráva morbídne veci. Údajne mu sľúbila, že spolu zomrú a budú ležať v jednej truhle. Žena bývala v dome so synom sama a mala finančné problémy. Chlapček mal tento rok nastúpiť do školy, no nestalo sa tak. Prípadom sa preto zaoberá aj sociálka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu