Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krkavčí rodičia opustili 4 deti: Vyhladované a špinavé v dome plnom výkalov!

V týchto podmienkach dievčatká žili niekoľko dní
V týchto podmienkach dievčatká žili niekoľko dní (Zdroj: TV JOJ)

MOJZESOVO - Maximálna nezodpovednosť a ľahostajnosť! Len tak sa dá opísať ohavný čin rodičov z Mojzesova, ktorí opustili svoje štyri malé deti a nechali ich žiť v dome plnom odpadkov a výkalov. Najmladšie z nich má pritom len 9 mesiacov a jediné, čo za dlhé dni dali do úst, boli surové zemiaky! Informovala o tom Tv JOJ.

Z rodinného domu v Mojzesove sa ozýval srdcervúci detský plač, na ktorý zareagovali hliadkujúci policajti. Keď vošli dnu, naskytol sa im otrasný pohľad. V izbe plnej výkalov boli štyri malé deti celé špinavé a vyhladované. Tie tam pred niekoľkými dňami nechali nezodpovední rodičia, ktorí sa už o ne zrejme nedokázali postarať.

Dievčatká ostali bez jedla a bez peňazí len s chorou príbuznou, ktorá im raz za čas dala aspoň suchý chlieb s mliekom. Všetko ostalo na najstaršej Marianke (6), ktorá sa o súrodencov snažila postarať, no z pochopiteľných dôvodov to nemohla zvládnuť. Deti od zúfalstva jedli všetko, čo našli. "Nemali čo jesť, tak surové zemiaky jedli," tvrdí ich príbuzná.

V schátralom dome s porozbíjanými oknami netečie voda a ani nefunguje elektrina. Od najmladšieho 9-mesačného dievčatka matka navyše odišla aj napriek tomu, že ho ešte kojila. Nebyť starostlivých policajtov, deti mohli v hrozných podmienkach žiť dodnes. Vďaka nim sa však o nich postarajú v detskom domove. Prípadom sa zaoberá aj polícia, ktorá začala trestný stíhanie pre zločin odloženia dieťaťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu