Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brutálna vražda v Opatovskej Novej Vsi: Ženu dobodali 20 ranami!

Pri obhliadke  miesta činu  bol zaistený nôž a ďalšie stopy, ktoré budú predmetom expertízneho skúmania Zobraziť galériu (8)
Pri obhliadke miesta činu bol zaistený nôž a ďalšie stopy, ktoré budú predmetom expertízneho skúmania (Zdroj: PZ)

OPATOVSKÁ NOVÁ VES - V sobotu doobeda bolo v obci Opatovská Nová Ves v miestnom potoku nájdené mŕtve telo muža nezistenej totožnosti. Tvárou a celým telom bol ponorený do vody a na hlave mal krvavú ranu.

Ohliadajúci lekár na mieste skonštatoval smrť pravdepodobne udusením, pričom  nebolo vylúčené zavinenie cudzou osobou. Následne bola zistená totožnosť nebohého - ide o muža (55), bytom Opatovská Nová Ves. Vyšetrovateľ vo Veľkom Krtíši začal trestné stíhanie  pre zločin zabitia.

V čase okolo 12.00 v uzamknutom rodinnom dome mŕtveho muža bolo rodinnými príslušníkmi a za asistencie polície nájdené bez známok života telo ženy (47). K usmrteniu ženy došlo úmyselným konaním inej osoby. Páchateľ jej bodnorezným nástrojom zasadil približne dvadsať rán do oblasti hrudníka, chrbta a krku, čím jej spôsobil  smrť. V tomto prípade vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Pri obhliadke  miesta činu  bol zaistený nôž a ďalšie stopy, ktoré budú predmetom expertízneho skúmania. Na určenie príčiny smrti a času úmrtia muža aj ženy bola nariadená súdna pitva. Polícia prípad ďalej vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu