Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jozefovi, ktorý skrýval mŕtvolu, hrozí doživotie: Alojzovi (†62) rozmlátil lebku!

Jozef ubil Alojza v tomto dome
Jozef ubil Alojza v tomto dome (Zdroj: greb noviny.sk)

NITRA – Doživotný trest hrozí Jozefovi (65) z Čakajoviec, ktorý pred týždňom na smrť ubil kladivom svojho kamaráta Alojza (†62). Tragickému prípadu pridáva na brutalite aj fakt, že mŕtve telo kamaráta celý týždeň ukrýval pod jeho vlastným oblečením.

K surovej vražde došlo ešte minulý týždeň v pondelok (7. januára), keď sa medzi kamarátmi v rodinnom dome v Čakajovciach strhla hádka údajne kvôli peniazom. Podnapitý Jozef vzal do ruky kladivo a Alojza ním niekoľkokrát z celej sily udrel do hlavy.

Alojz kamarátov brutálny útok neprežil. „Obvinený 65 ročný Jozef  spôsobil poškodenému zlomeniny lebky a kostí tváre s poranením mozgu, ktoré boli príčinou zlyhania funkcii centrálnej nervovej sústavy a následne smrti,“ povedala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Jozef po hroznom čine zrejme spanikáril a v strachu z trestu sa rozhodol mŕtve telo ukryť. Nebohého Alojza uložil do postele a nahádzal naňho jeho vlastné oblečenie. Mŕtve telo náhodné objavila suseda až po týždni. „Telo nebohého muža našla v  nedeľu 13.1. 2013, okolo obeda na posteli prekryté šatstvom suseda,“ dodala Bruchterová.

Polícia Jozefa zadržala a odviedla do policajnej cely. Pri zatýkaní sa nebránil, naopak, tváril sa, akoby si ani neuvedomoval, že kamaráta zavraždil. „Bol to nenormálny človek,“ povedal na Alojzovu adresu. Vyšetrovateľ už Jozefa obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorú môže za mrežami stráviť celý zvyšok života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu