Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dráma na prechádzke: Dievča (14) bojovalo s mužom, ktorý chcel sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

BRATISLAVA - Mladé dievča z obce Lubina sa minulý týždeň vybralo k neďalekému potoku na prechádzku so psom, keď ju napadol neznámy muž a pokúsil sa ho znásilniť. Našťastie tínedžerka nestratila duchaprítomnosť a počas zápasu sa jej podarilo utiecť.

Ničnetušiacu dievčinu zozadu napadol mladý muž. Prevrátil ju na zem a snažil sa ju vyzliecť, pričom na nej neustále vykonával kopulačné pohyby. Uviedla Tv JoJ.

"Neznámy páchateľ sa minulý týždeň v stredu podvečer pokúsil v obci Lubina, v okrese Nové Mesto, znásilniť iba 14-ročné dievča," informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Obeť sa útočníkovi statočne bránila a v okamihu, keď ju obchytkával na intímnych miestach, ho silno udrela lakťom.

"Dievčaťu sa našťastie podarilo dostať zo zovretia muža a ujsť do bezpečia. Následným vyšetrovaním, ktoré vykonali novomestskí policajti, kriminalistický technik vytvoril identikit páchateľa," dodala hovorkyňa.

Ide o asi 180 centimetrov vysokého muža chudej postavy vo veku približne 30 rokov. Na predlaktí má vytetované čísla, okrem iných jednotku a deviatku. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri jeho stotožnení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu