Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bláznivý prepad pumpy: Zamaskovaný igelitkami, vrecom na smeti a chcel koruny!

Mladík sa obliekol do vreca na odpadky
Mladík sa obliekol do vreca na odpadky (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Ten sa musel zblázniť! Naozaj kuriózny prepad zažili pracovníčky bratislavskej benzínky, kam v augustové skoré ráno zavítal novodobý "akčný hrdina". Lukáš K. (26) v starostlivo upravenom kostýme z igelitu namieril na šokované ženy zbraň a pýtal si peniaze. Igelitový muž nezabudol upresniť, že slovenské!

Keď do dverí čerpacej stanice na Botanickej ulici vstúpil Bratislavčan Lukáš K., všetci pracovníci spozorneli. Ich šokovaný pohľad nespočinul ani tak na zbrani, ktorú mal so sebou, ale skôr na jeho „dokonalom“ igelitovom prevleku pripomínajúcom kostým zlého akčného hrdinu. „S plastovou taškou s dvoma otvormi na hlave, modrým vrecom na odpadky na tele a plastovými taškami na nohách žiadal peniaze,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

Lukáš sa chcel zrejme presvedčiť, že ženy jeho úmysel pochopili, a preto im prízvukoval, že chce peniaze slovenské, žiadne iné. Pracovníčky sa však igelitového hrdinu nezľakli a jednoducho ho odbili, „že peniaze nemajú“. Lukáš tak za zvukov šuchotania ušiel z benzínky naprázdno.

Svoj neuveriteľný príbeh, ako vystrihnutý z komiksu, môže teraz porozprávať „spolubývajúcim“ vo väzenskej cele. „V prípade preukázania viny teraz hrozí obvinenému trest odňatia slobody vo výške 7-12 rokov,“ dodala hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu