Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šokujúce rozuzlenie smrti v Bardejove: Vieru zabil jej syn Maroš!

BARDEJOV - Mŕtva Viera P. (51), ktorú našli dnes ráno ležať bezvládne v kuchyni jej domu v Bardejove, bola zabitá. Za jej smrť môže zrejme jej vlastný syn (25), ktorý ráno volal na linku 112. Maroš sa priznal, že svoju matku zbil! Informoval o tom denník SME.

Viera P. bola inžinierka a pracovala na odbore životného prostredia v bardejovskom mestskom úrade. Jej mŕtve telo našli vyzlečené a doráňané dnes ráno bardejovskí policajti, ktorých na miesto zavolal jej syn Maroš. „Žena bola napoly vyzlečená a na tvári mala podliatiny, cudzie zavinenie zatiaľ nebolo vylúčené,“ informoval Topky prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Za smrťou Viery má byť práve jej syn, ktorý ráno volal pomoc k mŕtvej matke. Maroš sa priznal že ju zbil, a keď sa ráno zobudil, zistil, že už nežije. Pitva ženy dokázala, že zomrela násilnou smrťou v dôsledku polytraumatického šoku. „Mala mnohopočetné zranenia, polámané rebrá, poranenú slezinu, obličky a ďalšie poranenia,“ uviedol Džobanik.

Z rodinnej tragédie sa nevedia spamätať ani Vierini susedia, ktorí v osudnú noc nezazreli nič podozrivé. „Bola to slušná rodina, nevieme o žiadnom domácom násilí v ich rodine,“ zverili sa pre SME. Žena mala dvoch dospelých synov a manžela, ktorý však v čase útoku nebol doma. Počas leta si vraj privyrába v zahraničí.

Smrť Viery zasiahla aj primátora Bardejova Borisa Hanuščaka: „Nesmierne mi je to ľúto. Poznám ju ako inteligentnú a pracovitú osobu, neviem o tom, že by mala nejaké ťažkosti v súkromí. Celý deň som smutný, že sme prišli o kolegyňu, mladého človeka.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu