Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Úchylný šéf v mestskej polícii: Policajtky chcel lízať a pozerať im na nohavičky!

Prípad oznámila Michaela, druhá zľava Zobraziť galériu (2)
Prípad oznámila Michaela, druhá zľava (Zdroj: Facebook)

BANSKÁ BYSTRICA – Mestská polícia v Banskej Bystrici čelí neobvyklému sexuálnemu škandálu. Jeden z tunajších šéfov totiž dlhšiu dobu obťažoval viaceré podriadené. Celý prípad vyplával na povrch, keď sa začala sťažovať mladá policajtka Michaela Hartwigová (29). Úchylné praktiky jej šéfa potvrdila aj kontrola inšpektorátu práce.

Sexuálne ataky mali trvať niekoľko mesiacov. Hartwigová ich začala pociťovať po tom, čo ju presunuli z ulice na operačné stredisko. Tam jej údajne jej šéf ponúkal súlož, chcel jej oblizovať ucho, vyťahovať sukňu a dával jej sexuálne návrhy.

Zúfalá sa sťažovala, nič sa však nedialo. Preto sa rozhodla o šéfových praktikách prehovoriť pred mestským zastupiteľstvom. Poníženie musela pretrpieť, hoci jej už správanie šéfa začalo zasahovať do rodinného života. Nadriadený jej totiž aj často volával s otázkami, či s ním nechce súložiť, volaj si ju do kancelárie, kde sa jej vypytoval na to, akej farby má nohavičky, či je spokojná so svojím priateľom a či jej môže olízať ucho alebo líce.

Vec začal riešiť inšpektorát práce, ktorý porušenie pracovnej disciplíny potvrdil. Úchylný šéf mal totiž obťažovať viaceré podriadené. Náčelník mestskej polície navrhol okamžité prepustenie, policajt sa však dal na PN.

Michaela už nemohla obťažovanie šéfa zniesť
Zobraziť galériu (2)
Michaela už nemohla obťažovanie šéfa zniesť  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu