Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

České ženy si mýlia s prostitútkami: Sexuálne ich obťažujú zvrhlí Nemci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: homebrewedtheology.com)

CHEB – Počas horúcich letných dní neostáva ženám nič iné, ako zo skrine vytiahnuť krátke sukne a šaty. Pre slečny z českého Chebu to však nie je najvhodnejšie riešenie. Skromne oblečené Češky si totiž nemeckí vodiči mýlia s prostitútkami a dávajú im vulgárne sexuálne návrhy! Informoval o tom český portál tn.cz.

Starosta českého Chebu Michal Pospíšil má plné ruky práce po tom, ako sa naňho so sťažnosťami obrátilo niekoľko miestnych žien. Tie sú pobúrené správaním nemeckých vodičov, ktorí mestom prechádzajú a obťažujú ich. Nemci si totiž skromne oblečené chebské ženy mýlia s prostitútkami a pýtajú od nich erotické služby.

Zvrhlí vodiči sa nehanbia osloviť aj mladšie ročníky. Naposledy sa starostovi posťažovali dve rozhorčené ženy, ktorých dcéram dávali nemeckí vodiči vulgárne sexuálne ponuky. „Obťažovanie spravidla graduje v teplých a slnečných dňoch. Šoférom je jedno, koľko má žena rokov, alebo ako je upravená,“ uviedla hovorkyňa radnice Martina Kuželová.

Pospíšil miestne ženy pred úchylnými Nemcami varoval, a požiadal ich, aby akékoľvek obťažovanie nahlásili na polícii. Sexuálne návrhy a otravovanie sa však vodičom ťažko dokazuje. Starosta preto dúfa, že nemeckých šoférov táto zvrhlá zábavka prestane baviť. „Minimálne tým nemravníkom dôrazne dáme najavo, že obťažovanie našich slečien a žien netolerujeme,“ dodal Pospíšil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu