Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To sú ale praktiky: Nadržaného lekára prichytili pri obchytkávaní pacientky!

Taliansky doktor sa na pacientku doslova vrhol Zobraziť galériu (3)
Taliansky doktor sa na pacientku doslova vrhol (Zdroj: live leak)

BRATISLAVA - To sú ale zvláštne vyšetrovacie prakticky! Istý doktor z Talianska si myslel, že jeho pacientkám nebude vadiť, že im masíruje prsia a chytá ich za intímne partie. Prerátal sa však a zrejme za to kruto zaplatí.

Zvrhlý lekár čelí obvineniu zo sexuálneho obťažovania po tom, čo sa najmenej jednej pacientky dotýkal na intímnych miestach. Na internet uniklo video, ktoré natočila samotná žena kamerou ukrytou v kabelke.

Záznam dokazuje, že zdravotník sa naozaj neštítil ničoho. Najprv pacientke stiahol nohavice, hoci si to samotné vyšetrenie nevyžadovalo, položil ju na ležadlo a vyhrnul tielko. Potom jej začal bozkávať a cucať prsia, pričom poznamenal: "Bozkávam Vás dobre?"

To sú ale praktiky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: live leak)

O niekoľko sekúnd neskôr už stratil všetky zábrany a siahol žene, ktorá mu už predtým naznačila, že prekročil medze, do rozkroku. Zároveň jej povedal, že "takto neotehotnie".

To sú ale praktiky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: live leak)

Nechutné video sa dostalo aj do médií. Jeden reportér sa za úchylným doktorom vybral osobne, aby ho konfrontoval. Muž reagoval veľmi agresívne a fyzicky zaútočil na redaktora aj kameramana. Obom spôsobil menšie zranenia v podobe modrín a škrabancov a aj hmotnú škodu.

To sú ale praktiky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: live leak)

Prokurátor už vo veci zahájil vyšetrovanie a voči perverznému lekárovi vzniesol obvinenie z trestného činu so sexuálnym motívom.

Lekár obťažoval pacientku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu