Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krupierke priložil nôž na krk, odniesol si 1 300 eur

LUČENEC - V neskorých večerných hodinách došlo na Námestí republiky v Lučenci k lúpežnému prepadnutiu herne. Maskovaný páchateľ vykopol sklenenú výplň vchodových dverí herne a s nožom v ruke vošiel do jej priestorov.

Pristúpil  k pracovníčke, ktorej priložil nôž na krk  a so slovami „Daj peniaze, lebo ťa zabijem“ od ženy požadoval vydanie peňazí. Krupiérka mu podala do ruky peňaženku. Tú však páchateľ odhodil a prikázal pracovníčke otvoriť trezor.

Zo strachu o svoj život tak aj urobila a páchateľ si z trezoru odniesol finančnú hotovosť vo výške 1300 eur. K zraneniu pracovníčky našťastie nedošlo. Polícia začala okamžite po páchateľovi pátrať, vykonali sme viacero opatrení, na základe ktorých sa nám ešte pred polnocou podarilo vypátrať podozrivú osobu.

Polícia bližšie informácie nebude zatiaľ poskytovať, nakoľko stále prebiehajú vo vyšetrovaní ďalšie procesné úkony. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Páchateľovi za ozbrojenú lúpež hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu