Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovenský spevák na online zoznamke: Rozpad manželstva na spadnutie!

Peter Bažík Zobraziť galériu (4)
Peter Bažík (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Poriadne mu zavarili! Peter Bažík je talentovaný spevák, ktorý má na svojom konte okrem chytľavých piesní aj účasť vo finále Superstar či dokonca výhru jojkárskeho X-factoru. Šikovný muzikant, ktorý dokáže bez problémov zahrať skladbu snáď aj na kuchynskom náčiní, sa však nedávno vytratil zo sociálnych sietí. A má na to mimoriadne vážny dôvod!

Keď sme sa s Petrom nedávno stretli na akcii, zaujímalo nás, kam sa podel jeho profil na Facebooku. Odpoveďou nás poriadne zaskočil. Sympatický hudobník, ktorý je hrdým oteckom dvoch krásnych ratolestí, bol totiž nútený so sociálnou sieťou seknúť.

Za všetkým sú neznámi hackeri, ktorý sa mu nabúrali do profilu a v jeho mene vystupovali na niekoľkých stránkach vrátane istej online zoznamky. To sa, samozrejme, do uší dostalo aj jeho pani manželke, s ktorou je už nejaký ten rôčik šťastne ženatý. Peťo nám prezradil, že sa vďaka tomuto škandálu sa mu takmer rozpadlo spokojné manželstvo a tak momentálne komunikuje len prostredníctvom svojej fan page. 

Ak vás zaujíma viac, pozrite si náš videorozhovor: 

Peter Bažík

Viac o téme: Peter Bažík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu