Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďurianová takáto chudá snáď ešte nebola: Vieme, čo je za tým!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Pozrite, ako teraz vyzerá! Moderátorka Marianna Ďurianová (39) sa po dlhom čase nedávno objavila pár dni po sebe v spoločnosti a ihneď vzbudila pozornosť. Nedalo sa nevšimnúť, že bývala markizácka hviezda výrazne schudla. Ba čo viac, vyzerala útlejšie ako kedykoľvek predtým. Preto sme zisťovali, čo je za tým.

Takáto kočka z nej snáď ešte nebola! Moderátorka Marianna Ďurianová sa objavila nedávno po dlhom čase v spoločnosti a mnohých prekvapila svojou viditeľne vychudnutou postavou. Štíhle, ruky, nohy i driek pútali pozornosť. Hoci blondínka nikdy nepatrila k plnším dámam, jej výrazny úbytok na váhe sa nedal prehliadnuť.

Preto nás zaujímalo, čo je za tým. Zisťovali sme, či náhodou neschudla kvôli partnerskej kríze či rozchodu, ktoré sú v posledných mesiacoch v šoubiznise na dennom poriadku. Je medzi ňou a jej partnerom Romanom, s ktorým má spoločného syna Romanka, všetko v poriadku? „Áno je to medzi nami ok,“ priznala Topkám Marianna, ktorá nám ozrejmila aj pravú príčinu jej úbytku na váhe. 

 „Musím priznať, že som si dávala taký niekoľkodňový detox, lebo som bola na dovolenke  a spáchala som tam absolútne obžerstvo, a potom som sa necítila príliš dobre. Tak som si povedala, že musím to vrátiť do pôvodnej formy. Tak sa mi to asi podarilo,“ priznala s úsmevom sexi blondínka, ktorá sa snaží pri chudnutí obmedzovať najmä sladkosti. Žiadne diéty v jej prípade vraj nehrozia, skôr vsádza na zdravú stravu a pravidelné cvičenie.

Okrem toho Topkám otvorene povedala aký vzťah má k plastikám i to, či nejakú podstúpila. Viac sa dozviete z videa.

Štíhlej Marianne Ďurianovej to veľmi pristalo.
Zobraziť galériu (8)
Štíhlej Marianne Ďurianovej to veľmi pristalo.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Marianna Ďurianová línia a vzťah

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu