Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lelkesovci všetkým zavadzali: Zaspali v centre ZOO!

Lelkesovcov zmohla únava priamo v zoologickej záhrade. Situáciu vyriešili naozaj svojsky. Zobraziť galériu (4)
Lelkesovcov zmohla únava priamo v zoologickej záhrade. Situáciu vyriešili naozaj svojsky.

BRATISLAVA – Na Slovensku by to asi neurobili! Manželia Sisa Lelkes-Sklovská (47) a Juraj Lelkes (61) si zrejme veľmi dobre uvedomujú, aký je spánok dôležitý. Možno práve preto sa rozhodli, že svoj deficit doženú na úplne nevšednom mieste. Prezradili nám, že si ustlali priamo v centre zoologickej záhrady v austrálskom Sydney.

Keďže kontroverzní manželia Sisa a Juraj Lelkesovci neradi odkladajú povinnosti na poslednú chvíľu, tohtoročnú dovolenku si naplánovali na rok dopredu. Strávia ju na španielskom ostrove. „Ja som veľmi spoločenský a najmä žúrovačný človek. Preto chcem zažiť Ibizu. Veľmi sa teším na tie diskotéky, na celú tú atmosféru,“ povedala speváčka.

V súvislosti s cestami do cudziny si manželia zaspomínali aj na vtipnú príhodu z ich prvého spoločného výletu, ktorý absolvovali v Austrálii. Počas návštevy ZOO v Sydney ich únava zmohla natoľko, že celú situáciu vyriešili svojsky. „Záhrada bola krásna, obrovská. No ako sme tam tak chodili, po čase na nás prišiel útlm. Strašne svietilo slnko a zmohla nás veľká únava. A tak som sa opýtal Sisy, či si na chvíľu sadneme. Potom som jej povedal, že si potrebujem zdriemnuť, zložiť hlavu, že sa budeme striedať,“ priblížil Juraj.

Dvojica však nakoniec celú situáciu vyriešila naozaj svojsky. Keďže boli unavení obaja, „napadla mi jedna vec - vidím tam krásne stromy, krásnu trávu. Hovorím: Počúvaj, poďme si ľahnúť. My sme si ľahli priamo v centre zoologickej záhrady, normálne ako v pohode, relax. Zaspali sme tam asi na hodinu. Medzi ľuďmi,“ prezradila tmavovláska, ktorú hneď doplnil jej partner. „Taká nezvyčajná voľba. To ma Sisa prekvapila, lebo možno sám od seba by som to neurobil, ale ona ma zaskočila takou prirodzenosťou,“ povedal Lelkes. Po hodine spánku manželov zobudilo až slnko.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Lelkesovcami o plánovanej dovolenke a o zábavnej príhode z Austrálie.

Lelkesovci na dovolenke v Austrálii

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu