Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sklovská a Lelkes už toho majú dosť: Plánujú útek za hranice!

Sisa a Juraj Lelkesovci zimu nemajú príliš radi. Preto si naplánovali dovolenku v exotike. Zobraziť galériu (6)
Sisa a Juraj Lelkesovci zimu nemajú príliš radi. Preto si naplánovali dovolenku v exotike.

BRATISLAVA – Mrznúť teda nebudeme! Toto si povedali manželia Sisa (48) a Juraj (62) Lelkesovci, ktorí plánujú stráviť blížiace sa Vianoce v exotike. Kým teda väčšina Slovenska bude najkrajšie sviatky roka oslavovať pri mínusových teplotách, prominentná dvojica si užije slniečko a luxus ďaleko za hranicami našej krajiny. Ako tvrdí samotná speváčka, po hektickom roku skrátka potrebuje oddych.

Tohtoročné Vianoce budú v rodine Sisy a Juraja Lelkesovcov pomerne netradičné. Dvojica chce totiž pred zimou a zhonom utiecť pekne do teplúčka. Naplánovali si preto dovolenku na jednom z ostrovov ležiacich v Indickom oceáne.

„Doteraz sme boli vždy doma a ja som ako veľká kuchárka varila. Tentokrát sme sa ale rozhodli, že ideme preč, nebudeme tu,” prezradila nám speváčka. Spoločne s manželom si za cieľ svojho oddychu vybrali destináciu, v ktorej doposiaľ nikdy neboli.

Sisa sa netají tým, že po pracovne náročnom roku si obaja chcú dopriať relax. „Potrebujem odpočinok. Takisto aj môj manžel, ktorý je v strašnom záprahu. Skrátka, chceme ísť z tejto zimy do krásneho tepla. Je super, keď nastúpite do lietadla v hroznej zime a vystúpite z neho do príjemného tepla,” uzavrela so slastným úsmevom na tvári umelkyňa.

Pán a pani Lelkesovci si vedia dovolenky užiť naplno. Dokonca si zo sveta prinášajú aj pomerne veselé zážitky. V austrálskom Sydney napríklad počas návštevy zoologickej záhrady zaspali. Ktovie, či sa o rozruch postarajú aj na exotickom ostrove.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Sisou Lelkes-Sklovskou.

Vianočné plány Sisy Lelkes-Sklovskej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu