Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sklovská sa cíti večne mladá: Sisa, už dávno nemáš 20!

Sisa Lelkes-Sklovská chce toto leto stráviť na divokej Ibize, ktorá je rajom najmä pre slobodných mladých ľudí. Bude speváčka s nimi držať tempo? Zobraziť galériu (7)
Sisa Lelkes-Sklovská chce toto leto stráviť na divokej Ibize, ktorá je rajom najmä pre slobodných mladých ľudí. Bude speváčka s nimi držať tempo?

BRATISLAVA – Ako taká pubertiačka! O Sise Lelkes-Sklovskej (48) je všeobecne známe, že zo všetkého najviac miluje spev, tanec a zábavu. Práve preto sa rozhodla, že letnú dovolenku strávi spolu s manželom Jurajom na španielskej Ibize. Tá je známa predovšetkým bujarými žúrmi a divokými diskotékami. A práve na ne sa temperamentná tmavovláska teší najviac. Sisa, nie si na to pristará?

Bláznivé kostýmy, nahé telá, neviazaná zábava! Sisa Lelkes-Sklovská už dávno nemá dvadsať, no svojím temperamentom a energiou by ešte stále mohla konkurovať podstatne mladším ročníkom. Teda, aspoň ona si to myslí. Toto leto si totiž v spoločnosti svojho manžela Juraja plánuje užiť na španielskej Ibize. Tá je známa práve divokými žúrmi a bujarými diskotékami, na ktorých nie je účastníkom nič sväté. No a práve to je cieľom tmavovláskinej cesty.

Aj napriek tomu, že speváčka už o pár rokov oslávi 50-ku, ostrov najväčších tanečných klubov na svete si chce užiť plnými dúškami. „Chcem ísť tam, lebo som veľmi spoločenský a najmä žúrovačný človek. Chcem to zažiť, lebo veľa našich priateľov bolo na Ibize a rozprávali mi, že je to úplne úžasné. Takže tam toto leto pôjdeme a ja sa už veľmi teším na tie diskotéky a na tú celú atmosféru, ako to tam funguje,“ prezradila v rozhovore pre topky.sk Sklovská.

Do kotla najdivokejších tanečných žúrov v Európe však každoročne prichádzajú stovky predovšetkým mladých a slobodných ľudí. O tom, že sa Sisa cíti byť jednou z nich, niet pochýb. Otázka je, či s nimi udrží v tanečnom maratóne tempo.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Sisou Lelkes-Sklovskou a Jurajom Lelkesom o letnej dovolenke

Sisa Lelkes-Sklovská a Juraj Lelkes o letnej dovolenke

VIDEO: Ukážka z divokej párty na Ibize

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu