Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Anita Soul šokovala hostí: V nahom outfite na charitatívnej akcii!

Anita Soul prišla na akciu v priesvitných šatách Zobraziť galériu (14)
Anita Soul prišla na akciu v priesvitných šatách (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – To chcelo odvahu! Anita Soul (27) prišla v utorok večer podporiť na charitatívnu akciu svojím spevom hendikepovaného Martina Joppu (15). Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nevyšla na pódium v outfite, ktorý vyrazil dych všetkým prítomným. Sexi tmavovláska si obliekla čierne šaty z priesvitného materiálu. Tie vyvolávali dojem, že je pod nimi úplne nahá.

Charitatívna akcia s názvom Noc splnených prianí sa konala v známom bratislavskom hoteli. Účelom podujatia bolo pomôcť hendikepovanému Martinovi Joppovi. Tento nádejný hokejista totiž prišiel v dôsledku autonehody, kedy ho zrazil opitý vodič, o obe nohy. Sympatický mladík dostal od sponzorov špeciálny ručný bicykel, aby sa mohol venovať športu. 

Večerom sprevádzala hostí moderátorka Erika Barkolová, zaspievať prišla Anita Soul. A práve tá upútala pozornosť všetkých hostí v sále. Na pódium totiž prišla v priesvitných čiernych šatách, ktoré si vyžadovali riadnu dávku odvahy. Ak chcela speváčka šokovať, tak sa jej to podarilo. Do poslednej chvíle si totiž všetci mysleli, že je pod nimi úplne nahá. No až keď sa človek lepšie zahľadel, tak si všimol, ako prešibane to Anita vymyslela. Pod šatami mala body telovej farby, ktoré s jej pokožkou dokonale ladilo. Speváčka tak bola zahalená, no zároveň dráždila zmysly prítomných pánov.

„Napriek tomu, že bol tento outfit veľmi odvážny, myslím, že mal úspech. Dostávala som totiž len samé komplimenty. A nielen od mužov, ale aj od žien,“ prezradila nám Aneta, ktorá zrejme rada púta pozornosť. Vo vyzývavom modeli sa totiž objavila aj v apríli tohto roku - na večierku po súťaži Miss Slovensko.

Akcie sa okrem spomínaných dám zúčastnilo viacero známych tvárí. Na podujatie zavítali napríklad herečka Michaela Čobejová, moderátorky Adriana Kmotríková a Stanka Pavolová, moderátor Ján Mečiar, speváčka Lenka LeRa Salmanová, či Jakub Petraník.

Sledujte TOPKY TV: Zábery z charitatívnej akcie Noc splnených prianí.

Noc Splnenych Priani 2012

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu