Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Heribanová šokovala mega "obojkom", Czoborová priesvitným topom!

Zora Czoborová si na akciu obliekla priesvitný top, Tamara Heribanová zasa neobvyklý Zobraziť galériu (45)
Zora Czoborová si na akciu obliekla priesvitný top, Tamara Heribanová zasa neobvyklý "obojok". (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Neprehliadnuteľné! Včerajšej módnej prehliadky, ktorá sa niesla v duchu oslavy ženy, sa zúčastnilo mnoho známych tvárí. Medzi tie najvýraznejšie určite patrili Tamara Heribanová (27) a Zora Czoborová (45). Zatiaľ čo mladá spisovateľka pútala pohľady prítomných vďaka extravagantnému módnemu doplnku na krku, bývalá fitneska zas provokovala priesvitným topom. Trčala jej spod neho spodná bielizeň.

Deviaty ročník módnej prehliadky, na ktorej predstavilo päť slovenských dizajnérok svoje kolekcie plesových a spoločenských šiat, sa niesol v duchu oslavy ženy. Odprezentované boli kúsky z dielní Ley Fekete, Veroniky Hložníkovej, Márie Štranekovej, Jany Gavalcovej a Hany Převrátilovej. Významná fashion akcia sa konala v pondelok večer v bratislavskom Vlčom hrdle pod záštitou istého mobilného operátora. Podujatia sa zúčastnilo mnoho známych tvárí, ktoré sa prišli inšpirovať trendmi nadchádzajúcej plesovej sezóny.

Najväčšou hviezdou prehliadkového móla bola určite topmodelka Michaela Kocianová, ktorá sa len v nedeľu vrátila zo svetového finále Elite Model Look v Číne. Pohľady všetkých zúčastnených však na seba priťahovali aj spisovateľka Tamara Heribanová s fitneskou Zorou Czoborovou. Tie totiž zvolili na tento večer nevšedné outfity. Kým Zora predviedla vyšportované telo v sivom priesvitnom tričku, Tamara si zavesila na krk naozaj nezvyčajný kúsok. „Celý outfit vrátane náhrdelníku navrhol významný módny návrhár v kolekcii pre istý módny dom. Zbožňujem ho," povedala spisovateľka o doplnku pripomínajúcom obojok alebo kľúčenku. 

Na podobné výstrelky sú však ľudia z Tamarinho okolia zvyknutí. Pokojne by sa mohla prezývať aj slovenská Lady GaGa. Pred dvoma rokmi, na krste svojej prvej knihy Predavačka bublín, sa totiž ukázala v šatách z recyklovaného papiera. Z tejto ekologickej verzie módneho kúsku od Lukáša Kimličku mali ochrancovia prírody určite veľkú radosť.

Viac fotiek z módnej prehliadky nájdete v našej GALÉRII!

Sledujte TOPKY TV: Pozrite, ako to vyzeralo na módnej šou.

OrangeFashion 2012

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu