Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žúr po Miss: Tehotná Rezešová ukázala bruško, Anita Soul rovno prsia!

Víťazka Kristína Krajčírová s korunkou na hlave, speváčka Anita Soul v sexi outfite a bývalá Miss Linda Antal Rezešová čakajúca nový prírastok. Zobraziť galériu (34)
Víťazka Kristína Krajčírová s korunkou na hlave, speváčka Anita Soul v sexi outfite a bývalá Miss Linda Antal Rezešová čakajúca nový prírastok. (Zdroj: foto: ján )

BRATISLAVA – V piatok večer sme spoznali novú Miss Slovensko 2012. Víťazkou sa stala Bratislavčanka Kristína Krajčírová (20). Po jej korunovácii sa konala slávnostná recepcia v jednom z luxusných hotelov v hlavnom meste. Párty si neužívali len samotné finalistky, ale aj známe osobnosti šoubiznisu. Azda najviac pozornosti pútali Linda Antal Rezešová (32) a speváčka Anita Soul (26). Jedna zväčšeným bruškom, druhá odvážnym topom.

Krátko po skončení priameho prenosu nám čerstvo ošerpovaná Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová priznala, že sa do súťaže prihlásila sama. No kamarátky ju k tomu vyburcovali. Ako sme tiež zistili, spomedzi ostatných dievčat sa jej najviac pozdávali súťažiace s číslom 2 a 10. „Moje favoritky boli Martina Cabanová a Deniska Krajčovičová. Tá nakoniec nakoniec tiež uspela,“ prezradila svoje tipy Kristína.

Novej kráľovnej krásy odovzdala žezlo minuloročná víťazka Michaela Ňurciková. Obe dámy majú plavú farbu vlasov, v uplynulých rokoch teda bodujú blondínky. „Som veľmi rada, že som ostala pri prirodzenosti. Mamina mi nedovolila nafarbiť si vlasy. Už nie je veľa takýchto prirodzených blondín,“ bonzla Krajčírová.

Skúsenosti so súťažou krásy má aj bývalá Miss Linda Antal Rezešová, ktorá celý večer ukazovala na obdiv svoje zaguľatené bruško. S tehotenskými krivkami sa ukázala na verejnej spoločenskej akcii po prvýkrát. Na tému súkromia sa však rozprávať nechcela. „Nič vám neprezradím,“ odbila nás manželka známeho podnikateľa Romana Antala, keď sme sa jej na tému radostného očakávania spýtali. Už dvojnásobná mamička si na slávnostnú príležitosť obliekla čierne lesklé šaty s hlbokým výstrihom.

Zatiaľ čo tehotná Rezešová svoje prednosti len poodhalila, oveľa väčšiu ochutnávku zo svojho tela ponúkla Anita Soul. Tá stavila na poriadne odvážny outfit. Pod čierny kabátik si nevzala podprsenku. „Mám nový realizačný tím a aj stylistu. Čo sa týka vizáže večera, postarali sa o mňa tí istí odborníci ako o missky,“ povedala Anita Soul na margo svojho oblečenia. Sexi imidž je zrejme súčasťou kampane k pripravovanému CD.

Zábery z párty nájdete v našej GALÉRII.

Anita Soul stavila počas slávnostnej recepcie na vyzývavosť.
Zobraziť galériu (34)
Anita Soul stavila počas slávnostnej recepcie na vyzývavosť.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu