Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Playmate Járová dole bez: Vykukla jej spod šiat!

Andreu Járovú zradila dĺžka šiat. Ako vidno, sexi playmate si na akciu nevzala spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (30)
Andreu Járovú zradila dĺžka šiat. Ako vidno, sexi playmate si na akciu nevzala spodnú bielizeň. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Zradila ju dĺžka outfitu! Playmate a zároveň moderátorka Sexy športu na televízii Dajto Andrea Járová (28) si v piatok vyrazila do spoločnosti. Konkrétne na krst nového klipu speváčky Lenky LeRy Sallmanovej (31), kde aj ona sama účinkuje spolu s ďalšími známymi tvárami nášho šoubiznisu. Na podujatie si blondínka nevzala spodnú bielizeň, čo sa jej počas večera vypomstilo.

V piatok večer sa v jednom z bratislavských podnikov konala slávnostná premiéra klipu s názvom Čo mám ešte robiť od speváčky LeRy a jej kapely. Ako sme už v súvislosti s hudobným počinom na topkách informovali, zaujímavý je tým, že v ňom účinkuje množstvo známych osobností ako napríklad moderátorka Erika Judínyová, boháč Boris Kollár, odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák, moderátorka Erika Barkolová, fitneska Nikola Weiterová a tiež playmateky na čele s tou v súčasnosti najúspešnejšou Anderou Járovou.

Mnohí z účinkujúcich na slávnostnom uvedení klipu do sveta nemohli chýbať. Teda ani posledná spomínaná, ktorá si na výnimočnú príležitosť zvolila krásne priliehavé šaty bielej farby, pod ktoré si zabudla vziať spodnú bielizeň. Treba však podotknúť, že Andrea bola v outfite naozaj oslňujúca. Možno aj preto, že v poslednej dobe zhodila prebytočné tuky. „Cítim sa vynikajúco, schudla som päť kíl,“ prezradila nám Járová, ktorá je na naše prekvapenie nezadaná. „Asi mám na chlapov smolu,“ smiala sa moderátorka Sexy športu.

Čo sa týka samotného uvedenia klipu na svet, krstným otcom bol spoluorganizátor súťaže Miss Slovensko Jozef Oklamčák. „Veľmi sa mi tento hudobný počin páči. Je naozaj vtipný a som presvedčený, že sa bude medzi ľuďmi tešiť veľkej obľube,“ povedal odborník na ženskú krásu o videu, ktoré bude mať na topkách slávnostnú premiéru v najbližších dňoch.

Ak chcete vedieť, ako to na akcii vyzeralo, pozrite si našu GALÉRIU!

Sledujte TOPKY TV: Na krste klipu nechýbali mnohé známe tváre nášho šoubiznisu.

Lera - krst klipu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu