Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Playmate Járová v šoku: Zneužitá na sexstránke!

Fotografia Andrey Járovej na stránkach, kde sú ponúkané sexuálne služby. Zobraziť galériu (11)
Fotografia Andrey Járovej na stránkach, kde sú ponúkané sexuálne služby.

BRATISLAVA - Virtuálny útok jej osobu! Andrea Járová (28) sa od júla tohto roku nachádza v ponuke zahraničnej webstránky, ktorá je plná erotických inzerátov. Úspešná playmate je na portáli prezentovaná ako bisexuálka Cora, ktorá splní všetky priania svojho zákazníka. Ide však o prvoplánový podvrh od nejakého jej neprajníka! Topky.sk zisťovali, ako bude plavovláska vzniknutú situáciu riešiť.

Vaše tipy

Zvrhlá blondínka! Taká je bisexuálka Cora, ktorá má profil na jednej zo zahraničných internetových stránok ponúkajúcich sexuálne služby. Slečna je ochotná spať s mužmi, so ženami, s pármi aj s viacerými účastníkmi milostných hier. Zarážajúce však je, že pri jej mene svietia fotografie Andrey Járovej.

Slovenská playmate je na záberoch jasne spoznateľná, hoci v profile je niekoľko nezrovnalostí. Podľa dotazníka by totiž malo ísť o 22-ročnú blondínku z Prahy s výškou o 4 centimetre odlišnou než má playmate v skutočnosti. Navyše, na jednej snímke je úplne iná žena, pričom na ostatných záberoch vidno, že nepochádzajú zo súkromného albumu Járovej, ale sú stiahnuté z verejne dostupných webstránok.

To, že ide o falošnú identitu, nám potvrdila aj samotná Andrea. Uvedomuje si však, že brániť sa pred  takýmto zneužívaním nie je ľahké. „Je to boj s veternými mlynmi. Sú to výmysly, veď na tej tretej fotke ani nie som ja. Takýto útokom čelím takmer každý deň. Aj na Facebooku je mnoho falošných profilov, kde ľudia komunikujú v mojom mene. Niekto mi chce zámerne škodiť,” povedala nám zúfalá moderátorka Sexy športu, ktorá netuší, kto za tým môže stáť. „Naozaj ma prekvapuje, že si niekto dá takú námahu, aby druhému takto strpčoval život,” dodala modelka. Po tom, čo sme ju na zneužitie jej podobizne upozornili, nahlásila tento fakt prevádzkovateľovi spomínanej webstránky.

Podobnému problému nedávno čelila aj nová tvár markizáckeho spravodajstva Mária Pietrová. Na internete sa totiž objavila erotická koláž, ktorú niekto vydával za záber z jej súkromného archívu. (Viac TU.) S falošnými profilmi na sociálnej sieti má zase skúsenosť Alena Heribanová (Viac TU), Kveta Horváthová a mnoho ďalších.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu