Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exotická provokácia prsnatej Járovej: Úsporné bikiny a slnečné lúče!

Andrea Járová si užila začiatok roka v exotickom Thajsku. Zobraziť galériu (8)
Andrea Járová si užila začiatok roka v exotickom Thajsku.

BRATISLAVA – Utiekla do tepla! Playmate Andrea Járová (28) sa nikdy netajila tým, že miluje leto a zima jej nie je príliš pochuti. Počas každej voľnej chvíle preto celkom rada vycestuje do niektorej z exotických krajín. Inak tomu nebolo ani začiatkom tohto roka. Kým väčšina Slovákov drkotala zubami v mrazivom počasí, sexi blondínka sa v úsporných bikinách vyhrievala na slniečku.

Andrea Járová vie, ako potešiť svojich priaznivcov na sociálnej sieti. Nedávno ich napríklad zahriala sexi momentkou z dovolenky, ktorú strávila na thajskom ostrove Phuket. Zvodná blondínka však provokovala nielen svojou polonahou postavičkou, ale aj informáciou, že si užíva oveľa príjemnejšie počasie než je momentálne na Slovensku.

Ako nám playmate v súvislosti so svojím pobytom prezradila, užila si ho spoločne s priateľmi, s ktorými oslávila aj posledný deň uplynulého roka. „V Thajsku som síce bola už niekoľkokrát, no stále sa tam veľmi rada vraciam pre rozmanitosť tejto krajiny a kuchyňu, ktorú milujem,“ povedala nám na margo obľúbenej destinácie Andrea.

Tentoraz ju však počasie aj trochu potrápilo. „Niektoré dni pršalo alebo bolo zamračené. Namiesto opaľovania sme si tak spravili menšie výlety po ostrove,“ poznamenala Járová, ktorá už o pár dní odlieta za pracovnými povinnosťami do Ameriky.

Kým väčšina Slovákov drkotala zubami, Andrea Járová sa vyhrievala na slniečku.
Zobraziť galériu (8)
Kým väčšina Slovákov drkotala zubami, Andrea Járová sa vyhrievala na slniečku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu