Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Surovcová trpela bez Gáboríka: Marián, chýbal si jej!

Ivane Surovcovej chýbala v publiku podpora milovaného Mariána Gáboríka. Zobraziť galériu (32)
Ivane Surovcovej chýbala v publiku podpora milovaného Mariána Gáboríka.

BRATISLAVA – Vo štvrtok večer sa na doskách Novej scény konala premiéra tanečného projektu Just Dance, v ktorom účinkuje viacero tvárí známych z markizáckeho Let´s Dance. Jednou z nich je aj Ivana Surovcová (26). Tá len pred troma týždňami podstúpila operáciu kolena. Hoci ju počas vystúpenia trápili bolesti, i tak to zvládla na jednotku. Jediné, čo jej počas predstavenia chýbalo, bola podpora milovaného partnera Mariána Gáboríka (30). Ten na rozdiel od plavovláskinej rodiny na udalosť nedorazil.

Náročné chvíle! Skupinka tanečníkov sa na štvrtkové predstavenie pripravovala počas celého leta. Ako nám autorka projektu Katarína Štumpfová prezradila, na tréningoch si privodili menšie, ale aj vážnejšie, zranenia. Svoje o tom vie napríklad Ivana Surovcová, ktorá dokonca musela podstúpiť operáciu kolena. Napriek tomu však podala počas premiéry skvelý výkon.

„Príliš som sa už nezameriavala na to koleno, snažila som sa orientovať na tanec a odovzdať ľuďom potrebnú emóciu,“ povedala nám k tomu plavovláska. Ako tiež dodala, pravidelne chodila na rehabilitácie, aby to na javisku prežila. „Teraz išlo hlavne o to, aby som zvládla sólové čísla. Postupne sa budem zapájať aj do tých ďalších,“ reagovala Ivana.

Atraktívnu tanečnicu a rovnako tak jej brata Tomáša prišli na premiéru podporiť rodičia a blízki. „Veľmi sa im to páčilo. Teta mi dokonca povedala, že waltz, ktorý sme tancovali spoločne s Tomášom, ju rozplakal. A to mi povedali aj ďalší ľudia,“ poznamenala kráska. „Takáto podpora nás posúva ďalej. Bolo to náročné obdobie, takže tie pozitívne reakcie nás veľmi povzbudzujú,“ dodala.

Zatiaľ čo Tomáš Surovec mal medzi divákmi svoju partnerku, Ivana sa takejto formy podpory nedočkala. Športovca Marián Gáboríka sme totiž medzi prítomnými hosťami nestretli. „Mal svoje hokejové povinnosti,“ vysvetlila nám blondínka dôvod jeho neúčasti. Keď sme sa vzápätí spýtali, či jej Marián v týchto dôležitých a náročných chvíľach chýbal, odpovede sme sa nedočkali. „Nechcem sa k tomu vôbec vyjadrovať,“ poznamenala stroho Surovcová. Zrejme sa jej o chvíľach odlúčenia od svojej lásky nehovorí veľmi ľahko.

Viac o šou Just Dance nájdete TU

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Katarínou Štumpfovou o tanečnom projekte Just Dance.

Stumpfova - JD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu