Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Surovcová ukázala ploché bruško, Glosíková snedú pokožku!

Natália Glosíková (vľavo) predviedla krásnu snedú pokožku, Ivana Surovcová (vpravo) dokonalú postavičku. Zobraziť galériu (9)
Natália Glosíková (vľavo) predviedla krásnu snedú pokožku, Ivana Surovcová (vpravo) dokonalú postavičku.

BRATISLAVA – Sexi tanečnice v akcii! Krásky Ivana Surovcová (26) a Natália Glosíková (22) nás už viackrát presvedčili o tom, že sú nielen pohybovo nadané, ale aj šarmantné. Svoje pôvaby predvádzali aj v markizáckej šou Let´s Dance. Najnovšie však zažiaria v pripravovanom projekte „Dobrý večer Brodway“, ktorý má premiéru už v septembri. A rozhodne sa máme na čo tešiť. Partnerka hokejistu Mariána Gáboríka (30) sa na nedávnej tlačovke k predstaveniu pochválila sexi postavičkou, jej tmavovlasá kolegyňa zas dokonale opáleným telom.

Katarína Štumpfová sa spoločne s ďalšími tanečníkmi v týchto dňoch naplno venuje tréningom na predstavenie „Dobrý večer Brodway“. V projekte vystúpi aj množstvo známych tvárí, ktoré účinkovali vo viacerých sériách markizáckej šou Let´s Dance. Štumpfovej sa na poslednú chvíľu podarilo zlákať do predstavenia aj Tomáša Surovca spolu s jeho sestrou Ivanou. 

V samotnej šou sa predstaví sedem tanečných párov. „Trénujeme každé popoludnie. Snažím sa dať tanečníkom aj pár dní voľna, aby si oddýchli,“ povedala k tomu autorka projektu Štumpfová. Tá pre nedochvíľnych kamarátov zaviedla zaujímavé pravidlo. „Každý musí zaplatiť pokutu 50 centov za každú minútu meškania na tréning. Odvtedy sa to nikomu nestalo,“ dodala so smiechom Katka.

Producentom tohto projektu je Jozef Jopo Poláček. Ako sme sa v súvislosti so šou dozvedeli, svoje miesto v nej má aj jeho exotická manželka Glenda. „Je to veľmi pekná žena, sexi. Bude naživo spievať a budem sa ju snažiť zakomponovať aj do choreografie,“ prezradila Štumpfová o projekte, ktorý má premiéru 20. septembra na doskách Divadla Nová scéna.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu